Door je profiel op Rendez-Vous

Bundeshaus lichtshow rendez vous datingsite

Je kan je altijd gratis registreren om een kijkje te nemen in het ledengedeelte. Je kan nu direct je profiel vervolledigen door middel van wat meer informatie over je zelf te geven, alsook over je ideale partner. Duizenden leden zijn hier op zoek naar een leuke match. Dit is een vragenlijst die je zelf opstelt om door andere leden te laten invullen.

Gratis aanmelden De meeste mensen vinden het helemaal niet erg om een handje te worden geholpen in de liefde. Tenslotte kunt u ook op portaal zoeken. Je kan je interesse voor een ander lid laten blijken door een knipoogje of een smiley te versturen.

Ook heeft u de

Ook heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan ontmoetingen en activiteiten die door de leden zelf of door het panel georganiseerd worden. Verantwoordelijkheden Je gebruikt deze diensten op eigen verantwoordelijkheid. Hier vindt u de nieuwste en meest bezochte leden.

Nog een functie dat origineel is aan rendez-vous. Op deze manier kunt u als lid ook in het echt met elkaar kennismaken en zit u niet vast aan de desktop.

Dat is altijd een goed teken. Om dit te doen neemt u contact op met de klantendienst. Met een betaald lidmaatschap kunt u een heleboel. De Inschrijving Om in te schrijven hoef je enkel in te vullen of je een man of vrouw zoekt, een gebruikersnaam en paswoord, je email, waar je woont en hou oud je bent.

Met een gratis lidmaatschap heeft u echter wel beperkte toegang. Een ander lid belt naar Rendez-Vous. Wissen of verwijderen van profielen en berichten Door een profielpagina op Rendez-Vous.

Verantwoordelijkheden Je gebruikt deze